-4%
Ulei din semințe de dovleac, presat la rece, 250ml
Ulei din semințe de dovleac, presat la rece, 250ml

Ulei din semințe de dovleac, presat la rece, 250ml

Cod produs: 4841586004718
129 lei
135 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

ULEI VEGETAL PUR PRESAT LA RECE, DIN SEMINŢE DE DOVLEAC
Se adaugă în salate, sosuri şi mâncăruri gata preparate. Conferă bucatelor gust deosebit.

Uleiul de dovleac este obtinut prin presare la rece, din semintele de dovleac. Este bogat in nutrienti importanti pentru organism si are beneficii atat pentru sanatatea, cat si pentru frumusetea ta.
Specialistii au analizat in ultimii ani cu mare atentie impactul pe care consumul de ulei de dovleac il are asupra sanatatii, iar studiile de specialitate au confirmat nenumaratele beneficii ale acestui ulei.

Reduce inflamatia.
Continutul ridicat de grasimi nesaturate din uleiul de dovleac are un impact major asupra inflamatiei din organism. Inflamatia este una dintre principalele cauze ale bolilor frecvente in zilele noastre, iar uleiul de dovleac te poate ajuta sa o elimini.

Benefic pentru sanatatea prostatei.
Consumul de ulei de dovleac s-a dovedit a fi eficient in mentinerea sanatatii prostatei. El este eficient si in tratarea problemelor acestei glande, in special atunci cand prostata isi mareste volumul. Barbatii care au depasit varsta de 50 de ani ar trebui sa consume in mod frecvent ulei de dovleac pentru o prostata sanatoasa.

Benefic pentru sanatatea inimii.
Fiind un ingredient antiinflamator eficient, uleiul de dovleac este, bineinteles, benefic si pentru inima. Acest ulei are si proprietati antihipertensive, ceea ce inseamna ca este ideal pentru persoanele cu tensiunea arteriala mare.

Eficient in tratarea diabetului.
Pacientii diagnosticati cu diabet de tip 1 sau cu diabet de tip 2 pot avea de castigat de pe urma consumului de ulei de dovleac. Specialistii sustin ca acest ulei are calitati antihiperglicemice.

100% ulei din seminte de dovleac.
Temperatura recomandată de păstrare +5°C...+20°C. A fi ferit de razele solare. După deschidere a se consuma, de preferinţă, în 45 de zile.

Specificații principale
Producător
Wild Nuts
Volum Net
250ml
Țara de origine
Ucraina
Produse similare
-5%
Ulei de migdale, presat la rece, 250ml
-4%
Ulei de nucă, presat la rece, 250ml
-5%
Ulei din semințe de cânepa, presat la rece, 250ml
-5%
Ulei de susan, presat la rece, 250ml
Produse vizualizate
-4%
Ulei din semințe de dovleac, presat la rece, 250ml