Produse    |    Price List    |    Despre companie    |    En-gros    |    Parteneri    |    Contacte
  RO       RU   EN
         
                                                        Sanatate in fiecare zi!                      Descarca price list in format ExcelSeminte de floarea-soarelui
Seminte de floarea-soarelui

Ambalaj disponibil:

70g    150g    1kg
Valoarea nutritiva p/u 100g:
Lipide
51.8g70%Proteine
20.4g30%Glucide
7.54g2%Kcal
56128%* RDA - Doza zilnica recomandata
A se pastra intr-un loc uscat si racoros la temperaturi cuprinse intre -5Co si +20CoProdusele noastre sunt disponibile pentru comanda pe STRAUS.md
(serviciu de comandare si livrare in Chisinau).


Semintele de floarea-soarelui, sursa de sanatate si energie.

Semintele de floarea soarelui pot ajuta la inlaturarea stresului, intarind totodata sistemul cardiovascular si pe cel nervos. Bogate in vitamine din complexul B, in vitamina A si in minerale precum magneziul, fierul sau potasiul, semintele de floarea soarelui sunt recunoscute si pentru faptul ca au un continut mare de seleniu si zinc si ajuta la scaderea nivelului colesterolului.

Sunt mult mai ieftine, dar au numeroase proprietati benefice: contin grasimi sanatoase, fibre si proteine, vitamine si minerale.
Aceste seminte sunt bogate in vitaminele E, B1, B6, acid folic, in minerale, precum magneziu, seleniu, mangan, cupru, fosfor, in tryptofan si fitosteroli (ajuta la reducerea nivelului de colesterol in sange).
Semintele de floarea soarelui si fisticul au aproximativ 270-289 mg fitosteroli la 100 g.
Fitosterolii sunt compusi existenti in plante, care au o structura chimica foarte asemanatoare cu a colesterolului, iar atunci cand sunt prezenti in dieta in cantitati suficiente, se considera ca ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sange, la imbunatatirea raspunsului sistemului imunitar si scaderea riscului de a face anumite tipuri de cancer.
Efectele benefice ale fitosterolilor sunt atat de importante incat au fost extrasi din soia, porumb, ulei de pin si adaugati in alimentele procesate, cum ar fi in substituienti ai untului, care au fost apoi considerate alimente ce ajuta la reducerea nivelului de colesterol.
Le putem consuma si in stare cruda pentru a profita la maxim de calitatile lor nutritive. Daca le puneti putin la cuptor, vor da o savoare deosebita salatelor, omletelor si preparatelor din legume.


Produse    |    Price List    |    Despre companie    |    En-gros    |    Parteneri    |    Contacte+373 79-66-22-44                Alexandr_sirby           cazantip@gmail.com

Republica Moldova, Chisinau, MD-2008, str. Industriala, 59.