Nucă de cocos
Prin consumul de nuca de cocos se imbunatateste secretia de insulina din corp si, de asemenea, se temporizeaza si se tine sub control cresterea nivelului de glucoza din sange. De asemenea, nuca de cocos are ca efect imbunatatirea digestiei si are efect pozitiv asupra simptomelor care sunt asociate cu probleme si afectiuni digestive. In plus, nuca de cocos ajuta la absorbtia de nutrienti in organism.
Nuca de cocos ridica imunitatea organismului.
Aceasta are proprietati antifungice, antivirale, antiparazitale si antibacteriale. De aceea, prin consumul nucii de cocos se poate capata rezistenta la multe tipuri de bacterii si virusuri. Nuca de cocos este folosita cu succes in tratamentul bronsitelor, a infectiilor gatului, a infectiilor tractului urinar si a multor altor afectiuni cauzate de microbi.
Nuca de cocos are efect anti-imbatranire.
Actiunea anti-imbatranire a nucii de cocos este unul dintre marile beneficii ale acestui minunat produs al naturii. Nuca de cocos este bogata in citochinine, transzeatina si chinetina, toate aceste substante avand puternice proprietati anti-imbatranire, anti-cancerigene si anti-trombotice.
VALORI NUTRIŢIONALE / 100 g |
Valoare energetică |
310 kcal |
Grăsimi |
12,5 g |
din care: |
|
• acizi graşi saturaţi |
10 g |
• acizi graşi mononesaturaţi |
1 g |
• acizi graşi polinesaturaţi |
1 g |
Glucide |
40 g |
din care: |
|
• zaharuri |
27 g |
Fibre |
12,6 g |
Proteine |
12 g |
Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%. Termen de valabilitate: 12 luni. A se consuma de preferinţă înainte de: vezi pe ambalaj.
Atenţie! Copiii mici se pot sufoca cu fructe uscate sau cu nuci!