Semințe de dovleac decojite, 70g

Cod produs: 4841586001144
17 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Semintele de dovleac sunt o sursa excelenta de magneziu, avand totodata un continut mare de uleiuri, fapt care le recomanda in inlaturarea parazitilor intestinali, in bolile prostatei la barbati, dar si in unele afectiuni ale stomacului.
Semintele de dovleac ar trebui consumate pe stomacul gol sau intre mese, spre diferenta de celelalte tipuri de seminte care pot fi consumate oricand. 

Semintele de dovleac au nenumarate efecte miraculoase asupra starii de sanatate datorita continutului bogat de minerale, vitamine si antioxidanti.

Micsoreaza colesterolul rau (LDL)
Semintele de dovleac sunt bogate in calorii datorita acizilor grasi mononesaturati (acid oleic) care ajuta la scaderea nivelului colesterolului rau (LDL) si la cresterea colesterolului bun (HDL). Studii recente mai releva faptul ca o dieta bogata in acizi grasi mononesaturati previn afectiuni precum bolile cardiovasculare si accidentele vasculare.

Reduc anxietatea
Semintele de dovleac au un continut ridicat de proteine de calitate si amino-acizi care se transforma in serotonina. In plus, semintele sunt o excelenta sursa a complexului de vitamine B-6. Consumul lor va imbunatati starea de spirit, reducandu-se anxietatea si irascibilitatea.

Sporesc imunitatea
Vitaminele si antioxidantii, precum magneziul, potasiul, calciul, fierul, zincul si seleniul din semintele de dovleac ajuta corpul sa se protejeze de infectii si de radicalii liberi.

Trateaza afectiunile prostatei si inflamatia tractului urinar
Cum bacteriile care stau la baza acestor probleme de sanatate sunt rezistente la clasicul tratament cu antibiotice, un remediu naturist este mai mult decat indicat. Datorita faptului ca sunt bogate in vitamina E, semintele de dovleac au efecte pozitive asupra vezicii urinare si a prostatei. Uleiul din aceste seminte reface elasticitatea prostatei, avand un rol important in cresterea potentei masculine.

  VALORI NUTRIŢIONALE / 100 g
  Valoare energetică
560 kcal
  Grăsimi
44 g
  din care:

   • acizi graşi saturaţi
8.6 g
   • acizi graşi mononesaturaţi
19 g
   • acizi graşi polinesaturaţi
16 g
  Glucide
5 g
  din care:

   • zaharuri
0.8 g
  Fibre
7.8 g
  Proteine
32 g


Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%. Termen de valabilitate: 12 luni. A se consuma de preferinţă înainte de: vezi pe ambalaj.
Atenţie! Copiii mici se pot sufoca cu fructe uscate sau cu nuci!

Specificații principale
Producător
EveryDay
Cantitate netă, gr
70
Tipul
Crud
Țara de origine
Ucraina
Produse similare
Quinoa albă, 150g
-5%
Migdale decojite, prăjite și sărate, 60g
-19%
Nuci de Caju, 70g
Semințe de porumb pentru floricele (Popcorn), 300g
Fistic prăjit și sărat, 40g
sale
Alune de pădure, 70g
-4%
Semințe de mac, 150g
Arahide în coajă, prăjite 120g
-7%
Arahide decojite, albite, 150g
Migdale "California", 70g
Produse vizualizate
Semințe de dovleac decojite, 70g