-22%
Coriandru, 40g
Coriandru, 40g

Coriandru, 40g

Cod produs: 4841586002189
7 lei
9 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

O plantă originară din bazinul mediteranean coriandru, Aparține familiei de pătrunjel. Are un loc important în bucătăria țărilor mediteraneene.

Frunzele inferioare seamănă cu pătrunjel. Frunzele superioare sunt atașate de tulpină, în timp ce frunzele superioare sunt subțiri ca firul. Este, în general, o plantă erbacee anuală și poate crește până la 80 de centimetri lungime. Are un miros unic. Cunoscut și sub numele de Ascot coriandru Este o plantă foarte utilă care este folosită atât ca condiment, cât și ca plantă medicinală. Atât frunzele cât și semințele sunt folosite ca condimente. Semințele au un parfum asemănător citricelor.

Boabele de coriandru au un mare conținut de elemente nutritive: vitamine (A, complexul de vitamina B și C), minerale (potasiu, fosfor, calciu, cupru, zinc, magneziu, etc.), fibre dietetice și acizi (oleic, ascorbic, palmitic și altele).

Coriandru are acțiune farmacodinamică și multiple utilizări, printre care și terapeutice, datorită conținutului de ulei eteric care acționează ca stomahic (care favorizează digestia gastrică), carminativ (calmează durerile abdominale și favorizează evacuarea gazelor intestinale), spasmolitic (suprimă starea spasmodică), afrodisiac, antiseptic (previne sau înlătură infecțiile microbiene sau care împiedică putrefacția), antibacterian etc.

Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%.

Specificații principale
Producător
Indian Spices
Țara de origine
India
Cantitate netă, gr
40
Produse similare
Ceapă praf, 40g
Busuioc, 40g
Rozmarin, 40g
Chimen măcinat, 40g
Oregano, 40g
Chimen, 40g
Semințe de muștar, 40g
Produse vizualizate
-22%
Coriandru, 40g