Paprika verde, fulgi, 40g

Cod produs: 4841586002080
15 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

Paprika este un condiment larg utilizat în bucătăria noastră ca un condiment, obținut din ardeii uscați ai plantei Capsicum annuum.

Vine în soiuri dulci, afumate și calde, precum și într-o varietate de culori. Paprika este folosită în întreaga lume, în special în farfuriile de orez și tocanite, inclusiv carne, legume, supe și ouă.

Este nu numai bogat în antioxidanți, ci și vitamine și minerale. 

Ajuta la probleme legate de anemie, lipsa poftei de mincare, apatie, astenie, raceli, tulburari stomacale, dispepsie, spasme, palpitatii; este un remediu contra scarlatinei, amelioreaza durerile provocate de reumatism, intareste sistemul imunitar, mareste fertilitatea, combate raul de mare, stopeaza dezvoltarea cancerului, scade colesterolul ,,rau” din organism, ajuta la scaderea greutatiii corporale, stimuleaza circulatia sangvina, combate afectiunile respiratorii etc. 

Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%.

Specificații principale
Producător
Indian Spices
Țara de origine
India
Cantitate netă, gr
40
Produse similare
Paprika roșie, praf, 40g
-7%
Muștar praf, calitatea superioară, 40g
Piper roșu iute, 40g
Paprika roșie, fulgi, 40g
Produse vizualizate
Paprika verde, fulgi, 40g