-6%
Fistic prăjit și sărat, 70g
Fistic prăjit și sărat, 70g

Fistic prăjit și sărat, 70g

Cod produs: 4841586000871
30 lei
32 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Fisticul este o alegere sanatoasa pentru cei ce vor sa-si mentina greutatea. Fisticul este bogat in fibre ca de altfel si restul semintelor. Fibrele ajuta digestia si grabesc instalarea senzatiei de satietate. Face parte dintr-o dieta sanatoasa gratie faptului ca previn un consum prea mare de hrana. Contine minerale importante unei bune functionari a organismului, precum: calciu, fosfor, potasiu si mangan.

De asemenea, contine vitamine din complexul B, cum ar fi vitamina B6 si acid folic, care sunt esentiale pentru mentinerea sanatatii inimii. In plus aceste vitamine ii asigura organismului energie. Dar nu este tot, fisticul contine si antioxidanti. Acestia lupta impotriva radicalilor liberi, prevenind imbatranirea. Seleniu este unul dintre antioxidantii regasiti in fistic. Contine luteina, care este un carotenoid important care ajuta la cresterea sistemul imunitar, dar si a sistemului reproductive. Nivelul de colesterol din fistic este extrem de scazut, constituind o alegere sanatoasa pentru cei ce vor sa-si mentina greutatea.
Alaturi de multele proprietati nutritionale ale fructelor oleaginoase, beneficiile fisticului iti confirma inca o data cat de important este sa introduci aceste alimente in dieta ta zilnica. Studiile de specialitate au confirmat deja ca fisticul scade colesterolul rau din organism, protejeaza inima si imbunatateste vederea. 

  VALORI NUTRIŢIONALE / 100 g
  Valoare energetică
615 kcal
  Grăsimi
45 g
  din care:

   • acizi graşi saturaţi
6 g
   • acizi graşi mononesaturaţi
24 g
   • acizi graşi polinesaturaţi
14 g
  Glucide
28 g
  din care:

   • zaharuri
8 g
  Fibre
11 g
  Proteine
20 g
  Sodiu
1 g


Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%. Termen de valabilitate: 12 luni. A se consuma de preferinţă înainte de: vezi pe ambalaj.
Atenţie! Copiii mici se pot sufoca cu fructe uscate sau cu nuci!

Specificații principale
Producător
EveryDay
Cantitate netă, gr
70
Țara de origine
Iran
Tipul
Prăjit, Sărat, Cu coajă
Produse similare
-4%
Semințe de dovleac prăjite și sărate, 120g
-4%
Migdale decojite "California", 70g
sale
Semințe de susan, 250g
Arahide decojite și prăjite, 300g
-5%
Migdale decojite, prăjite și sărate, 60g
-19%
Nuci de Caju, 70g
sale
Alune de pădure, 70g
sale
Semințe de dovleac decojite, 150g
Arahide în coajă, prăjite 300g
Nuci de Caju prăjite și sărate, 70g
Produse vizualizate
-6%
Fistic prăjit și sărat, 70g