-6%
Nuci decojite, jumătăți, 200g
Nuci decojite, jumătăți, 200g
Nuci decojite, jumătăți, 200g

Nuci decojite, jumătăți, 200g

Cod produs: 4841586000369
44 lei
47 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Nucile sunt unele dintre cele mai sanatoase fructe oleaginoase din lume.
Au in compozitie o pleiada intreaga de vitamine, minerale si grasimi sanatoase, de pe urma carora poti obtine o multime de beneficii. Nutritionistii si medicii recomanda cu incredere consumul de nuci, fie ca gustare intre mesele principale, fie ca ingredient in diferite preparate culinare. Iata care sunt cele mai importante beneficii ale nucilor pentru sanatatea ta.

Stimuleaza memoria
Uiti diverse lucruri si nu reusesti sa memorezi detalii importante? Atunci consumul de nuci iti va prinde foarte bine, mai ales daca inveti pentru scoala sau facultate sau daca vrei sa dai un randament mai bun la serviciu. Nucile contin lecitina, o substanta care stimuleaza memoria si puterea de concentrare.

Te ajuta sa dormi mai bine
Nimic nu este mai enervant decât insomniile sau trezitul brusc in timpul noptii. Nucile, prin continutul lor ridicat de melatonina, te ajuta sa te odihnesti corespunzator si sa te simti in forma maxima a doua zi.

Combat depresia
Depresia este una dintre afectiunile cel mai des intânite in prezent, la persoane din ce in ce mai tinere. Nu astepta sa cazi in ghearele ei. Poti combate depresia cu un consum regulat de nuci. Studiile arata ca alimentele bogate in acizi grasi esentiali, cum sunt si nucile, contribuie la alungarea depresiei si la dobândirea unei stari de calm.

Fortifica si ajuta la regenerarea parului
Nucile sunt un aliat de incredere al frumusetii parului. Un consum regulat de nuci va furniza organismului doua dintre cele mai importante minerale pentru par: fier si zinc. Aceste substante fortifica firele de par si contribuie la regenerarea rapida a podoabei capilare. De asemenea, nucile au in continutul lor vitamina E, care ajuta parul sa straluceasca si sa aiba un aspect sanatos.

Previn bolile cardiovasculare
Nucile contribuie din plin la prevenirea bolilor cardiovasculare, iar meritul revine din nou acizilor grasi esentiali omega 3, care scad nivelul de colesterol rau si previn infundarea arterelor. in plus, nucile imbunatatesc circulatia sângelui.

Previn imbatrânirea prematura a pielii
Razele puternice ale soarelui, radicalii liberi, vântul, umezeala, aerul uscat, frigul, toti acesti factori grabesc imbatrânirea pielii, dar cercetatorii arata ca o mâna de nuci pe zi poate amâna semnele imbatrânirii premature, datorita continutului ridicat de antioxidanti. Substantele antioxidante formeaza un scut impotriva factorilor nocivi, protejând celulele si prelungindu-le viata.

Previn cancerul
Tot datorita antioxidantilor, nucile sunt recunoscute pentru efectul lor anticancer. Substantele benefice ajuta organismul sa se regenereze, impiedica imbolnavirea celulelor si previn dezvoltarea tumorilor canceroase.

Te ajuta sa slabesti
Nucile contin fibre alimentare si proteine, adica substante nutritive care iti potolesc rapid foamea si te ajuta sa ai o senzatie indelungata de satietate. Nucile trebuie incluse in orice dieta de slabit, mai ales datorita capacitatii lor de a inlocui carnea sau soia.

  VALORI NUTRIŢIONALE / 100 g
  Valoare energetică
654 kcal
  Grăsimi
65 g
  din care:

   • acizi graşi saturaţi
6 g
   • acizi graşi mononesaturaţi
9 g
   • acizi graşi polinesaturaţi
47 g
  Glucide
14 g
  din care:

   • zaharuri
2.6 g
  Fibre
7 g
  Proteine
15 g


Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%. Termen de valabilitate: 12 luni. A se consuma de preferinţă înainte de: vezi pe ambalaj.
Atenţie! Copiii mici se pot sufoca cu fructe uscate sau cu nuci!

Specificații principale
Producător
EveryDay
Cantitate netă, gr
200
Țara de origine
Moldova
Tipul
Crud
Produse similare
sale
Semințe de Chia, 150g
Migdale decojite "California", 150g
Fistic decojit, 70g
Nuci de Caju prăjite și sărate, 150g
Nuci de Caju, 150g
sale
Semințe de dovleac decojite, 150g
sale
Quinoa albă, 400g
-7%
Alune de pădure, 150g
Produse vizualizate
-6%
Nuci decojite, jumătăți, 200g