Ulei de arahide, presat la rece, 250ml

Cod produs: 4841586005272
97 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

ULEI VEGETAL PUR PRESAT LA RECE, DE ARAHIDE.
Se adaugă în salate, sosuri şi mâncăruri gata preparate. Conferă bucatelor gust deosebit.

Uleiul de arahide poate fi folosit crud, in salate, dar punctul lui forte este gatitul. El rezista la temperaturi ridicate, de aceea este un produs folosit la prajit.

Este un ulei aromat recomandat a fi folosit crud, in salate sau maioneze. Contine o mare cantitate de vitamina E, dar mai ales de vitamina A, esentiala pentru vedere si pentru intarirea imunitatii.

Uleiul de arahide exercita, de asemenea, o actiune benefica in inflamatii si ulcere stomacale, dar si asupra intestinului, fiind indicat in cazul iritarii tubului digestiv.

Tot el previne bolile de inima, micsoreaza nivelul colesterolului depus in artere, scade apetitul, previne cancerul, artrita (inclusiv durerile de incheieturi), senzatia de uscaciune a pielii, problemele tenului, constipatia si alte afectiuni.

Folosit in masaje, uleiul de arahide potoleste durerile lombare si abdominale. Este un bun calmant al inflamatiilor ce apar dupa un efort muscular.

Precautii: persoanele cu alergie la arahide (totusi, de cele mai multe ori mancarea preparata cu ulei de arahide nu da reactii alergice si asta pentru ca alergia la arahide se datoreaza proteinelor din acestea).

100% ulei de arahide, obținut din arahide crude, presat la rece.
Temperatura recomandată de păstrare +5°C...+20°C. A fi ferit de razele solare. După deschidere a se consuma, de preferinţă, în 45 de zile.

Specificații principale
Producător
Wild Nuts
Volum Net
250ml
Țara de origine
India
Produse similare
-5%
Ulei de migdale, presat la rece, 250ml
-5%
Ulei din semințe de cânepa, presat la rece, 250ml
-5%
Ulei de susan, presat la rece, 250ml
-4%
Ulei de in, presat la rece, 250ml
-4%
Ulei din semințe de dovleac, presat la rece, 250ml
-4%
Ulei de nucă, presat la rece, 250ml