Usturoi fulgi, 40g

Cod produs: 4841586002127
12 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

Usturoiul uscat este unul dintre cele mai iubite condimente folosite în majoritatea rețetelor tradiționale, care oferp aromă mâncării, dar aduce și substanțe nutritive suplimentare. Are proprietăți medicinale recunoscute, formula sa având acțiune antibacteriană și antifungică.

Usturoiul conține vitaminele A, B, PP și C, dar conține și alicina, care are un efect antibiotic. În plus, în usturoi mai găsim inulina, microelemente și săruri minerale (calciu, potasiu, fosfor, magneziu, zinc). Usturoiul este o plantă care susține imunitatea prin stimularea celulelor macrofage și a limfocitelor. De asemenea, usturoiul are efecte antimicrobiene și antibiotice. Are efect antiinflamator, fiind recomandat în masarea zonelor afectate de durere musculară sau articulară.

Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%.

Specificații principale
Producător
Indian Spices
Țara de origine
India
Cantitate netă, gr
40
Produse similare
Ghimbir pudră (măcinat), 40g
Paprika roșie, praf, 40g
-7%
Muștar praf, calitatea superioară, 40g
Ienibahar boabe, 20g
Frunze de dafin (laur), 50g
Piper roșu iute, 40g
Produse vizualizate
Usturoi fulgi, 40g