Usturoi granule, 1kg

134 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

Usturoiul uscat este unul dintre cele mai iubite condimente folosite în majoritatea rețetelor tradiționale, care oferp aromă mâncării, dar aduce și substanțe nutritive suplimentare. Are proprietăți medicinale recunoscute, formula sa având acțiune antibacteriană și antifungică.

Usturoiul conține vitaminele A, B, PP și C, dar conține și alicina, care are un efect antibiotic. În plus, în usturoi mai găsim inulina, microelemente și săruri minerale (calciu, potasiu, fosfor, magneziu, zinc). Usturoiul este o plantă care susține imunitatea prin stimularea celulelor macrofage și a limfocitelor. De asemenea, usturoiul are efecte antimicrobiene și antibiotice. Are efect antiinflamator, fiind recomandat în masarea zonelor afectate de durere musculară sau articulară.

Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%.

Specificații principale
Categorie
Condimente
Tipul
Crud
Cantitate netă, kg
1
Produse similare
Cimbru, 1kg
Pomelo uscată (confiată), 1kg
Ananas confiat, cubuțete, colorat, 1kg
Quinoa Mix, 1kg
Usturoi fulgi, 1kg
Chimen, 1kg
Quinoa roșie, 1kg
Kumquat uscat, 1kg
Semințe de dovleac decojite (A), 1kg
Chipsuri de banane, 1kg
Produse vizualizate
Usturoi granule, 1kg