Livrare și plată

Livrare

Costul livrării 50 lei la suma de comandă mai mică de 999 lei. Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 lei.
Livrarea comenzii se efectuează la ușa de intrare a clădirii rezidențiale sau comerciale  la adresa specificată în comandă.


Livrarea comenzilor este efectuată zilnic între orele 9:00 - 17:00.
Dacă livrarea este amânată la cererea clientului după ce a pornit curierul, următorul apel este plătit separat. Costul livrării va fi 50 lei. În cazul în care comanda este anulată la cererea clientului iar livrarea este în proces, costul livrării nu este rambursabil.


Modalități de plată

  • plata în numerar la primirea produselor;
  • achitarea comenzii online cu card bancar;
  • transfer bancar pentru persoane juridice.

Returnarea mărfurilor

Vă rugăm să verificați integritatea fizică a produselor în momentul ce sunt livrate, în prezența curierului și să cereți întocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor dacă produsele prezintă urme de deteriorare. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare.
Costul transportului este în sarcina clientului, iar în caz de retur taxa de transport achitată la livrare nu se restituie.

Pentru orice sesizări sau reclamații vă rugăm să ne scrieți la cazantipsklad@gmail.com, cu o descriere detaliată a situației și numărul comenzii dvs.Suport clienți

Tel.: +373 79 663388

L-V: 0900-1700
S-D: Zi de odihnă


Showroom

mun. Chișinău,
str. Industrială, 59.