Măceșe uscate, 1kg

82 lei

în Chișinău este
în Moldova nu este

Macesele au fost utilizate de secole in medicina traditionala si populara pentru proprietatile lor antiinflamatorii si de calmare a durerilor. Pe baza acestor proprietati curative complexe ale fructelor de maces, te invitam sa descoperi in randurile urmatoare principalele beneficii ale maceselor.

Macesele sustin sistemul imunitar

Macesele pot aduce numeroase beneficii sistemului imunitar, datorita continutului bogat de nutrienti. Micile boabe colorate in rosu aprins ocupa un loc important in topul plantelor medicinale pentru intarirea sistemului imunitar. Indicate in acest scop sunt pulberea de macese, dar si ceaiul de macese, cu beneficii numeroase pentru imunitate. Prin urmare, daca esti in cautarea unor trucuri pentru o imunitate puternica, ceaiul de macese poate fi un aliat excelent pentru a combate raceala si nasul infundat, dar si alte afectiuni sezoniere.

Macesele au proprietati anti-imbatranire

Beneficiile anti-imbatranire ale maceselor sunt datorate continutului bogat de antioxidanti, vitamina C si acizi grasi, care protejeaza si reinnoiesc bariera pielii. Mai mult, utilizarea vitaminei C direct pe piele creste semnificativ sinteza colagenului si rata de reinnoire a celulelor pielii.

Macesele pot aduce beneficii sanatatii inimii

Consumul de macese poate avea beneficii pentru sanatatea inimii, prin scaderea colesterolului si a tensiunii arteriale. Datorita continutului de acizi organici pectici, macesele pot regla nivelul colesterolului, iar continutul de bioflavonoide si vitamina C asigura eficienta maceselor in combatarea fragilitatii capilare, intarind peretii vaselor de sange si imbuntatind elasticitatea acestora, odata cu imbunatatirea circulatiei periferice.


Specificații principale
Categorie
Fructe uscate
Cantitate netă, kg
1
Țara de origine
Moldova
Produse similare
Stafide Gold (Premium), 1kg
Ceapă granule, 1kg
Muștar praf, calitatea superioară, 1kg
Oregano, 1kg
Amarant semințe (Amaranth), 1kg
Fabricat în Moldova
Prune uscate fără sâmburi, 1kg
Rozmarin, 1kg
Oregano măcinat, 1kg
Curcuma (Turmeric), 1kg
Produse vizualizate
Fabricat în Moldova
Măceșe uscate, 1kg