Adaugă produse la dorințele tale
Adăugați produse pentru a compara

Oregano, 40g

În stoc
Articol: 4841586002295
10 Lei
Autentificați-vă pentru
a adăuga acest produs la lista dvs. de dorințe

Costul livrării 50 lei la suma de comandă mai mică de 999 lei.

Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu valoare mai mare de 1000 lei.

  • Plata în numerar la primirea produselor
  • Transfer bancar pentru persoane juridice

Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.

Plantă valoroasă foarte apreciată, bogată în vitaminele A, C, E şi K, precum şi fibre, fier, magneziu, vitamina B6, calciu şi potasiu, oregano este vestit pentru beneficiile sale asupra organismului. Denumită popular măghiran, condimentul este recunoscut ca remediu naturist mai ales datorită calităţilor sale antioxidante.

Această plantă deosebit de aromată poate trata afecţiuni ale tractului respirator, tulburări gastro-intestinale, crampe menstruale şi tulburari ale tractului urinar.

Previne îmbătrânirea şi tratează durerile de urechi. Proprietăţile antioxidante ale oregano contribuie considerabil la combaterea radicalilor liberi din organism, prevenind astfel degenerarea celulară şi îmbătrânirea precoce. Cele mai utile şi utilizate părţi ale plantei sunt frunzele. Extractele si sucul din frunze de oregano sunt folosite ca remedii împotriva astmului, dispepsiei, tusei cu manifestare cronică, bronşitei şi reumatismului. S-au constatat efecte benefice în tratarea cu infuzie de oregano a durerilor de urechi.

Luptă cu bacteriile. Pe lângă folosirea sa culinară, uleiul de oregano poate fi util de asemenea pentru a combate multe tipuri de infecţii, oregano fiind un remediu natural foarte util. De exemplu, proprietăţile antibacteriene, antivirale şi antifungice ale uleiului de oregano pot folosi la inhibarea creşterii bacteriilor Klebsiella pneumoniae şi Staphylococcus aureus, care cauzează adeseori infecţii respiratorii. Uleiul de oregano poate combate de asemenea anumite bacterii rezistente la medicamente.
Tratează toxiinfecţiile alimentare. Mulţi germeni patogeni transmişi prin alimente incluzând aici listeria, salmonella, E. Coli şi Shidella dysenteria sunt inhibate de uleiul de oregano. A adăuga ulei de oregano la alimente ajută atât la distrugerea acestor bacterii, dar poate fi utilizat şi pentru tratarea simptomelor cauzate de o toxiinfecţie alimentară.

Аллергены. Производится на установке, в которой используются арахис, орехи, семена кунжута и другие масличные культуры.
Хранить в сухом прохладном месте вдали от прямых солнечных лучей и источников тепла при температуре от + 3°C до + 18°C и относительной влажности 70%.

Cantitate netă, gr  40
Producător  Indian Spices
Țara de origine  India
Spre vârf