Cantitate
|
Preț
|
||
|
Ghimbir pudra: pulbere de radacina de ghimbir – aceasta mirodenie minunata de culoare alb-deschis pana la maro deschis este macinata din radacina de ghimbir uscata.
Condiment extrem de aromat si unul dintre cele mai interesante alimente, ghimbirul are o multime de proprietati benefice pentru sanatatea organismului.
Bogat in substante fenolice (gingerol, shogaol), minerale (calciu, fosfor, potasiu, magneziu), uleiuri volatile, acid linoleic, vitamine si enzime proteolitice.
Actioneaza ca un antiinflamator
Se spune despre radacina de ghimbir ca are efect antiinflamator si ca este un antibiotic natural.
Are efect antioxidant si energizant
Daca te intrebi la ce e bun ghimbirul, ei bine, datorita continutului ridicat de antioxidanti, ghimbirul sustine functia cognitiva in procesul de imbatranire, imbunatateste memoria si timpul de reactie. De asemenea, are efect energizant asupra intregului organism, o cana de ceai de ghimbir facuta din praf de ghimbir sau din radacina cruda fiind mult mai revigoranta decat una de cafea.
Combate migrenele
Cand vine vorba despre ceai de ghimbir si beneficiile sale, acesta are capacitatea de a bloca efectele prostaglandinei, substanta care genereaza inflamarea vaselor de sange ale creierului si, implicit, aparitia durerilor de cap.
Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%.