Vittel apă minerală naturală, 330 ml

Cod produs: 3048431001910
17 lei

în Chișinău este
în Moldova nu este

Vittel, este o sursă de apă minerală din a doua jumătate a secolului al XIX-lea, care a atras vizitatori din întreaga Europă, veniți aici să experimenteze efectul terapeutic pentru un stil de viață sănătos. De-a lungul timpului, Vittel a devenit în plin sens al cuvântului, sinonim cu apa naturală în toate cele patru colțuri ale lumii. Stațiunea Vittel a devenit un loc de pelerinaj pentru toți cei care doresc să se mențină în formă. Oamenii vin aici în căutarea energiei vitale pentru a scăpa de stres și oboseală. Tot aici, se află Centrul francez de pregătire a sportivilor pentru Jocurile Olimpice și Clubul mediteranean.

Apa minerală Vittel este inseparabilă de noțiunea de "stil de viață sănătos". Compoziția apei este echilibrată - include oligoelemente și săruri minerale. O sticlă de 1,5 litri din această băutură naturală pură conține aproximativ 15% din doza zilnică de calciu. Apa este turnată de Perier Vittel France la rezervația naturală Vittel Bon Sourse, situată în inima Franței. De asemenea, apa este îmbuteliată de compania parteneră Nestle Watters.

Originea acestei băuturi cu adevărat vindecătoare, este o sursă naturală cu o istorie veche de secole, care datează din vremurile băilor termale romano-galice. În acele zile, apa de izvor a dat sănătate și energie unor personalități notabile. În 1854, fostul prizonier politic Louis Bulumier, hotărând să își îmbunătățească sănătatea, vizitează Vittel, un oraș provincial din centrul Franței. Aici găsește un izvor, a cărui apă îl ajută să se recupereze, iar Bulumier decide să-l cumpere. În 1865, guvernul a permis deschiderea în aceste locuri a unui spa termal.

Din 1857, apa Vittel a fost pusă în vânzare în sticle de ceramică cu un capac din porțelan și un etanșant ermetic din cauciuc, iar deja în 1870, ceramica este înlocuită de o sticlă mai rațională de sticlă.

Concursul internațional culinar Bocuse d'Or din 1991, cu participarea reprezentanților din 54 de țări, devine partenerul producătorului de apă minerală Vittel. Apa a devenit un brand popular pentru cursa de ciclism Tour de France, care începe de la marginea stațiunii.

2000 a fost marcată de producerea noului produs Vittel - apă aromată cu adăugarea de sucuri naturale. A câștigat imediat o popularitate imensă. Băutura este folosită de atleți, politicieni și gospodine. În ceea ce privește costul celebrului produs Vittel, este pe deplin compatibil cu calitatea acestei băuturi naturale pure și proaspete.

Astăzi, gama de produse a companiei include apă minerală necarbonată și aromată, sau cu sucuri naturale. Potrivit statisticilor, este băută în mai mult de 100 de țări ale lumii. Potrivit cercetătorilor din acest segment de piață, 1900 de sticle de apă Vittel sunt consumate în toată lumea în fiecare minut.

Specificații principale
Producator
Vittel
Volum
330 ml
Țara de origine
Franța
Produse similare
San Pellegrino apă minerală naturală slab carbogazoasă, 250 ml
San Pellegrino Aranciata Rossa, băutură carbogazoasă, 330 ml
San Pellegrino Aranciata, băutură carbogazoasă, 330 ml
Vittel apă minerală naturală, 500 ml
San Pellegrino apă minerală naturală slab carbogazoasă, 330 ml
Produse vizualizate
Vittel apă minerală naturală, 330 ml