Pomelo uscată (confiată), 120g

Cod produs: 4841586002356
24 lei

în Chișinău este
în Moldova nu este

Pomelo este un fruct cu multiple proprietati miraculoase pentru organism, datorate in special continutului crescut de vitamina C, fibre si potasiu.
Beneficii ale acestui fruct miraculos:
Previne infectiile urinare - vitamina continuta de fruct combate inflamatiile din corp si ajuta la cresterea aciditatii din urina, care are capacitatea de a reduce dezvoltarea bacteriilor din tractul urinar. Sucul de pomelo are o capacitate extraordinara de a vindeca tesuturile deoarece activeaza enzimele implicate in producerea de colagen, o proteina care tonifica pielea si ii mentine elasticitatea. Previne sangerarea gingiilor si slabirea radacinii dintilor, ajutandu-va sa aveti o dantura puternica si sanatoasa.
Vitamina C din fruct ajuta la o mai buna absorbtie a fierului in sange, ceea ce ajuta la prevenirea anemiei. Intareste sistemul imunitar prin activarea celulelor imune care protejeaza organismul de bacterii si virusuri care pot cauza viroze respiratorii si raceli, frecvente mai ales in sezonul rece. Continutul crescut de potasiu si pectina din pomelo ajuta la reglarea tensiunii arteriale ajutandu-va astfel sa va mentineti inima sanatoasa.
Previne osteoporoza si va ajuta sa aveti articulatii sanatoase, pomelo fiind o sursa importanta de calciu, cu rol esential in mentinerea densitatii osoase.
Cantitatea mare de fibre din pomelo asigura un tranzit intestinal sanatos si previne aparitia constipatiei,a balonarii si a hemoroizilor. Pomelo este ideal si in curele de slabire deoarece este un fruct care confera satietate si care contine substante care grabesc arderea grasimilor, iar fibrele continute au si rol de a infrana poftele alimentare, ajutandu-va astfel sa evitati alimentele nesanatoase, care stau in calea unei siluete perfecte.


  VALORI NUTRIŢIONALE / 100 g
  Valoare energetică
350 kcal
  Grăsimi
0.8 g
  din care:

   • acizi graşi saturaţi
0.4 g
   • acizi graşi mononesaturaţi
0 g
   • acizi graşi polinesaturaţi
0 g
  Glucide
89 g
  din care:

   • zaharuri
57 g
  Fibre
2 g
  Proteine
1 g


Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%.
Termen de valabilitate: 12 luni. A se consuma de preferinţă înainte de: vezi pe ambalaj.
Atenţie! Copiii mici se pot sufoca cu fructe uscate sau cu nuci!

Specificații principale
Producător
EveryDay
Țara de origine
India
Cantitate netă, gr
120
Produse similare
Papaia uscat cubulețe, 120g
Fabricat în Moldova
Prune uscate fără sâmburi, 200g
-11%
Merișoare (rachițele) uscate, 120g
-4%
Stafide Premium (Gold), 200g
Fabricat în Moldova
Mere uscate (rondele), 120g
Chipsuri de banane, 120g
Fabricat în Moldova
Vișine uscate fără sâmburi, 70g
Smochine uscate, 150g
-10%
Ananas confiat, inele, 120g
sale
Stafide Mix (Premium, Sultanas, Flame), 300g
Produse vizualizate
Pomelo uscată (confiată), 120g