Cantitate
|
Preț
|
||
|
Chiar dacă este uscată sau sub formă de păstăi, toate tipurile de fasole sunt bine cunoscute pentru beneficiile lor în sănătate, mai ales pentru capacitatea de a scădea nivelul colesterolului și al lipidelor din sânge. Fibrele vă ajută în menținerea unui tranzit intestinal regulat și adecvat. Pot ajuta la reducerea zahărului din sânge, la susținerea sănătății inimii, hipertensiunii arteriale și bolilor digestive.
Fasolea are în jur de 16g de fibre, pe când cea păstăi are aproximativ 19 grame de fibre per cană. Este bogată în vitamina K și conține, de asemenea, calciu, fier și magneziu. Acești nutrienți sunt importanți pentru menținerea oaselor puternice și sănătoase, și pentru reducerea riscului de fracturi. Vitamina B6 conținută este, de asemenea, importantă pentru o stare de bună dispoziție.
VALORI NUTRIŢIONALE / 100 g |
Valoare energetică | 333 kcal |
Grăsimi | 1 g |
din care: | |
• acizi graşi saturaţi | 0,1 g |
• acizi graşi mononesaturaţi | 0,1 g |
• acizi graşi polinesaturaţi | 0,1 g |
Glucide | 60 g |
din care: | |
• zaharuri | 2 g |
Fibre | 4,3 g |
Proteine | 24 g |
A se păstra în loc uscat şi bine ventilat, neinfectat de dăunatori, la temperatura de până la +25°C şi umiditatea relativă a aerului nu mai mult de 70%.
Termen de valabilitate: 18 luni. Data fabricării: a se vedea pe ambalaj.