Sale
Semințe de Chia, 150g
Semințe de Chia, 150g
Semințe de Chia, 150g

Semințe de Chia, 150g

Cod produs: 4841586001199
33 lei
34 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Pline de vitamine si minerale, ajutand la reglarea greutatii, controlarea poftei de dulce si luptand impotriva radicalilor liberi, aceste seminte sunt, cu adevarat, o minune pentru sanatate, cu beneficii infinite!

Chia, care este cuvantul mayas pentru „putere”, face parte din familia mentei. Pline de minerale, vitamine si acizi grasi care ajuta organismul sa combata „agresorii” zilnici, semintele de Chia sunt folosite de sute de ani!
Ajuta la potolirea poftelor si a foamei! Sunt pline de fibre, ceea ce iti ofera senzatia de satietate si iti alunga orice pofta de ciocolata. Pe langa faptul ca sunt foarte usor de digerat, te ajuta sa pastrezi aceasta senzatie de satietate mult timp si iti regleaza apetitul.

Cel mai minunat lucru la aceste seminte, este faptul ca aroma lor este foarte slaba. In timp ce unii oameni afirma ca nu au nici un gust, altii spun ca ar avea o usoara aroma de alune. Datorita acestui lucru, poti sa le adaugi la orice fel de mancare, fara a te ingrijora ca vor striga gustul preparatului. Fie ca le pui in cereale, fie la mancarea cu orez, fie in salata, raman la fel de sanatoase! 

  VALORI NUTRIŢIONALE / 100 g
  Valoare energetică
486 kcal
  Grăsimi
31 g
  din care:

   • acizi graşi saturaţi
3.3 g
   • acizi graşi mononesaturaţi
2.3 g
   • acizi graşi polinesaturaţi
24 g
  Glucide
42 g
  din care:

   • zaharuri
0.3 g
  Fibre
34 g
  Proteine
17 g


Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%. Termen de valabilitate: 12 luni. A se consuma de preferinţă înainte de: vezi pe ambalaj.
Atenţie! Copiii mici se pot sufoca cu fructe uscate sau cu nuci!

Specificații principale
Producător
EveryDay
Cantitate netă, gr
150
Țara de origine
Bolivia
Tipul
Crud
Produse similare
-7%
Alune de pădure, 150g
-6%
Fistic prăjit și sărat, 70g
sale
Semințe de dovleac decojite, 150g
Arahide în coajă, prăjite 300g
Migdale decojite "California", 150g
sale
Semințe de susan, 250g
Arahide decojite și prăjite, 300g
Produse vizualizate
sale
Semințe de Chia, 150g