Arahide în coajă, prăjite 120g

Cod produs: 4841586000406
15 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Arahidele sunt unele dintre cele mai sanatoase gustari pe care le poti consuma atunci cand simti nevoia sa iti potolesti foamea sau sa alungi poftele alimentare.
Bogate in cupru, potasiu, fosfor, calciu, vitamine B1, B2, B3, B6 si E, coenzima Q10 (antioxidanta, hipoglicemianta, protectoare cardiovasculara) si un antioxidant fenolic, resveratrol (neuroprotector, reduce riscul cancerului, cardioprotector).

Fructele alunului sunt o adevarata mina de energie, avand o valoare calorica si nutritiva foarte apropiata de cea a carnii, dar fiind mai digerabile si avand o toxicitate mult mai mica. In plus, aluna este foarte bogata in vitamine (A, B1, B2, C) si in minerale (fier, fosfor, potasiu, calciu). Ca medicament, alunele au valoare terapeutica fiind indicate pentru: anemie, posthemoragica, crestere, diabet, fragilitate capilara, pietre la rinichi, sarcina, boli pulmonare.

Pot fi consumate cu cereale, in salate, in mancaruri cu legume, in produse de patiserie.

  VALORI NUTRIŢIONALE / 100 g
  Valoare energetică
567 kcal
  Grăsimi
49 g
  din care:

   • acizi graşi saturaţi
7 g
   • acizi graşi mononesaturaţi
24 g
   • acizi graşi polinesaturaţi
16 g
  Glucide
16 g
  din care:

   • zaharuri
4 g
  Fibre
9 g
  Proteine
26 g


Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%. Termen de valabilitate: 12 luni. A se consuma de preferinţă înainte de: vezi pe ambalaj.
Atenţie! Copiii mici se pot sufoca cu fructe uscate sau cu nuci!

Specificații principale
Producător
EveryDay
Cantitate netă, gr
120
Țara de origine
Vietnam
Tipul
Prăjit, Cu coajă
Produse similare
-7%
Semințe de floarea-soarelui decojite, 150g
Semințe de in, 250g
-7%
Arahide prăjite și sărate, 150g
Nuci de Caju, 40g
Produse vizualizate
Arahide în coajă, prăjite 120g