Ceapă praf, 40g

Cod produs: 4841586002141
9 lei

în Chișinău este
în Moldova este

Ceapa este una dintre cele mai apreciate şi mai folosite legume în orice bucătărie. În plus, dacă oamenii ar cunoaşte nu doar gustul său delicios în mâncăruri, ci şi efectele sale benefice pentru organism, atunci ar fi mai mai sănătoşi, spun specialiştii.
Ceapa poate fi consumată crudă, fiartă, uscată sau coaptă.

Ceapa este folosită încă din antichitate ca tratament pentru mai multe boli pentru grăbirea vindecării rănilor şi diminuarea durerii. Ceapa este considerată de către mulţi ca fiind un antibiotic natural ce ajută organismul să lupte împotriva stafilococilor, are efect asupra tusei, acţionează ca un emolient, sedativ, digestiv, calmant. Este medicamentul naturist cel mai frecvent utilizat în trecut de părinţii şi bunicii noştri pentru gripă şi răceală, ea ajutând – vara – şi la îndepărtarea ţânţarilor.

Are proprietăţi antibiotice, antiinflamatoare - de efect pentru gută şi artrită, antiseptice - luptă împotriva bacteriilor, inclusiv E. Coli şi Salmonella, infecţii la nivelul tractului urinar, antimicrobiene şi carminative - de efect pentru constipaţie şi balonări.

De asemenea, ceapa conţine sulf, care are un rol protector asupra ficatului mai ales atunci când combinăm, de exemplu, o salată de legume cu ceapă la o friptură de vită. Acest mix se pare că este perfect pentru stimularea transportului aminoacizilor către creier şi sistemul nervos în general, asigurându-se, astfel, o stare psihică echilibrată.

Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%.

Specificații principale
Producător
Indian Spices
Țara de origine
India
Cantitate netă, gr
40
Produse similare
Muștar praf, calitatea superioară, 40g
Busuioc, 40g
Ceapă fulgi, 40g
Muștar praf, calitatea I, 40g
Piper roșu iute, 40g
Coriandru, 40g
Rozmarin, 40g
Chimen măcinat, 40g
Oregano, 40g
Chimen, 40g
Produse vizualizate
Ceapă praf, 40g