Nuci de Brazilia, 70g

Cod produs: 4841586000901
42 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

Nucile Braziliene au un continut bogat de seleniu, magneziu, fosfor, potasiu, la care se adauga calciu, zinc si fier. In privinta vitaminelor, contine E si C.
Seleniul actioneaza ca antioxidant prin promovarea activitatii unei enzime ce neutralizeaza moleculele de radicali liberi.
Actioneaza impreuna cu vitamina E pentru a reduce deterioararile produse de radicalii liberi, legate de bolile cronice cum sunt cancerul, bolile de inima si unele boli ale ochilor. Seleniul este necesar pentru imunitatea optima si penru functionarea tiroidei.
Alune Braziliene "Bertholletia excelsa" se gasesc in principal in Brazilia, Paraguay, Bolivia, Peru si Venezuela. Acestea au devenite cunoscute in Europa pentru ca un ofiter spaniol si-a hranit soldatii infometati cu alune braziliene. Acestia si-au revenit repede ca rezultat al valorii energetice si nutritionale a alunelor braziliene.
Nucile braziliene seamana cu nucile de cocos si cresc intr-un copac care are intre 40 si 60 de metri inaltime si un diametru de circa doi metri. In mediu salbatic, acest copac remarcabil se poate gasi in zona Amazonului brazilian. Copacul este gigantic si se ridica deasupra a tot si orice.

  VALORI NUTRIŢIONALE / 100 g
  Valoare energetică
656 kcal
  Grăsimi
66 g
  din care:

   • acizi graşi saturaţi
15 g
   • acizi graşi mononesaturaţi
25 g
   • acizi graşi polinesaturaţi
21 g
  Glucide
12 g
  din care:

   • zaharuri
2.3 g
  Fibre
8 g
  Proteine
14 g


Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%. Termen de valabilitate: 12 luni. A se consuma de preferinţă înainte de: vezi pe ambalaj.
Atenţie! Copiii mici se pot sufoca cu fructe uscate sau cu nuci!

Specificații principale
Producător
EveryDay
Cantitate netă, gr
70
Tipul
Crud
Țara de origine
Bolivia
Produse similare
Nuci de Pecan, 70g
Migdale decojite "California", 150g
-7%
Alune de pădure, 150g
Nuci de Caju prăjite și sărate, 150g
-6%
Nuci decojite, jumătăți, 200g
Migdale "California", 150g
Produse vizualizate
Nuci de Brazilia, 70g