Nuci de Pecan, 70g

Cod produs: 4841586000918
44 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova nu este

Cu un continut ridicat de vitamine, antioxidanti si minerale, nucile Pecan sunt o importanta sursa de energie.
Nucile pecan, originare din America de Nord, se pot consuma crude sau prajite si, datorita texturii delicate si a gustului deosebit, sunt preferate de multe ori nucilor in prepararea produselor de cofetarie. Insa, pe langa faptul ca sunt un ingredient de nelipsit in bucatarie, nucile pecan sunt la fel de eficiente in lupta pentru sanatate precum sunt in cea pentru placerea gustului.
Reprezinta o sursa importanta de proteine si de grasimi nesaturate (insa, desi au o compozitie chimica asemanatoare cu cea a nucilor, nucile pecan contin doar jumatate din cantitatea de omega 6 pe care o regasim in nuci).
Un studiu publicat in anul 2001 in Journal of Nutrition a indicat faptul ca o mana de nuci pecan introduse in alimentatia zilnica poate reduce nivelul de „colesterol rau”, avand efecte similare cu anumite medicamente destinate reducerii nivelului de LDL.
Contin cantitati importante de magneziu, potasiu, calciu, fier, zinc, seleniu, antioxidanti, vitamina E, beta-caroten, luteina si alte fitochimicale care ofera protectie impotriva radicalilor liberi, responsabili cu imbatranirea organismului si cu aparitia unor boli precum cancerul sau bolile infectioase..

  VALORI NUTRIŢIONALE / 100 g
  Valoare energetică
691 kcal
  Grăsimi
72 g
  din care:

   • acizi graşi saturaţi
6 g
   • acizi graşi mononesaturaţi
40 g
   • acizi graşi polinesaturaţi
21 g
  Glucide
14 g
  din care:

   • zaharuri
4 g
  Fibre
9.6 g
  Proteine
9 g


Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%. Termen de valabilitate: 12 luni. A se consuma de preferinţă înainte de: vezi pe ambalaj.
Atenţie! Copiii mici se pot sufoca cu fructe uscate sau cu nuci!

Specificații principale
Producător
EveryDay
Cantitate netă, gr
70
Tipul
Crud
Țara de origine
SUA
Produse similare
-7%
Alune de pădure, 150g
Migdale "California", 150g
Nuci de Brazilia, 70g
-6%
Nuci decojite, jumătăți, 200g
Migdale decojite "California", 150g
Nuci de Caju prăjite și sărate, 150g
Produse vizualizate
Nuci de Pecan, 70g