Sale
Semințe de susan, 250g
Semințe de susan, 250g
Semințe de susan, 250g

Semințe de susan, 250g

Cod produs: 4841586001120
26 lei
27 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

Semintele de susan ascund proprietati extraordinare care te ajuta sa iti pastrezi o sanatate de invidiat.

Ele contin multe proteine de calitate foarte buna si au capacitatea de a preveni mai multe boli grave. Semintele de susan au in continut magneziu si alti nutrienti, ajutand la prevenirea diabetului.

Diabeticii care au probleme cu hipertensiunea arteriala trebuie sa stie ca aceste seminte ajuta la scaderea ei. Fistosterolii din semintele negre au efect de scadere a colesterolului din sange, imbunatatind in acelasi timp si digestia. Zincul din ele ajuta la producerea de colagen, ceea ce ii confera pielii mai multa elasticitate si sustine reparararea tesuturilor vatamate.

Folosirea regulata a uleiului din seminte de susan reduce riscul de cancer de piele. Acidul fitic, magneziul si fitosterolii sunt substante responsabile de prevenirea cancerului. Sesamolul, un antioxidant si antiinflamator prezent in uleiul facut din astfel de seminte, previne leziunile aterosclerotice, ajutand astfel inima. In plus, continutul lor bogat de cupru previne si trateaza artrita, intarind oasele, articulatiile si vasele de sange.

Persoanele care consuma mult alcool si au probleme cu ficatul trebuie sa apeleze si ele la semintele de susan pentru a-si mentine sanatatea acestui organ. Nu in ultimul rand, vederea este si ea imbunatatita cu ajutorul semintelor de susan, practica fiind cunoscuta din medicina traditionala chineza.

  VALORI NUTRIŢIONALE / 100 g
  Valoare energetică
640 kcal
  Grăsimi
55.3 g
  din care:

   • acizi graşi saturaţi
22 g
   • acizi graşi mononesaturaţi
19 g
   • acizi graşi polinesaturaţi
22 g
  Glucide
13.5 g
  din care:

   • zaharuri
1.8 g
  Fibre
9 g
  Proteine
17 g


Alergeni. Produs într-o unitate în care se utilizează arahide, fructe cu coajă lemnoasă, seminţe de susan, alte seminţe oleaginoase.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele directe ale soarelui și de sursele de căldură la temperaturi cuprinse între +3°C și +18°C și la o umiditate relativă de 70%. Termen de valabilitate: 12 luni. A se consuma de preferinţă înainte de: vezi pe ambalaj.
Atenţie! Copiii mici se pot sufoca cu fructe uscate sau cu nuci!

Specificații principale
Producător
EveryDay
Cantitate netă, gr
250
Tipul
Crud
Țara de origine
India
Produse similare
Migdale "California", 70g
-4%
Semințe de dovleac prăjite și sărate, 120g
-4%
Migdale decojite "California", 70g
Quinoa albă, 150g
Arahide decojite și prăjite, 300g
-5%
Migdale decojite, prăjite și sărate, 60g
-19%
Nuci de Caju, 70g
-6%
Fistic prăjit și sărat, 70g
Quinoa neagră, 150g
Fistic prăjit și sărat, 40g
Produse vizualizate
sale
Semințe de susan, 250g